Stress

At blive voksen…

… har aldrig været et mål for mig. Faktisk sætter jeg en ære i at bevare så mange barnlige værdier som overhovedet muligt.

Men indimellem som i går f.eks. bliver jeg pludselig ramt af en ubehagelig stresset voksenfølelse.

Jeg er midt i en godnathistorie for skønlingen, da jeg opdager at jeg ligger og stresser over at Elsa og Anna har valgt at tage på heldagsudflugt samme dag som de skal holde stort bal på slottet!!!

Whaaaaat…

Det eneste jeg kan tænke på mens jeg læser er, hvornår de skynder sig tilbage og får styr på planlægning!!! De render bare rundt og hygger sig!!! og til sidst kommer de så i tanke om at de jo vist nok var taget ud for at plukke blomster sammen (til festen), men for dem handler det ikke om fest, planlægning, pligter, “at holde hvad man lover”,  etc… Nej det handler om tiden de bruger sammen og ER sammen og det de oplever sammen!

At slutningen så alligevel ender i at de når hjem og pga deres entré på kælk og med blomster ud over det hele ikke misser festen eller (måske mere vigtigt for mig) skuffer nogen, er muligvis en bevidst handling fra Disneyfolkene (der jo, som du nok ved, efter min mening er særlig dygtige mennesker😇), der sikkert er helt klar over hvilket pres jeg,  stakkels voksen, lige har gået igennem!

Alt dette sker i min hjerne mens jeg læser og tænker at skønlingen næppe ligger og har samme bekymring!

Hvem der bare var 5 igen😂

♥️ ♥️ ♥️

Nogle gange er det bare sjovere at være barn. Det ironiske er vist bare at da jeg var barn, ville jeg være voksen😂!?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *