Blomster

Der er sket noget vildt…

…som i meget vildt!

Det er det i hvert fald for mig.

For efter at have kæmpet for at få lov (af manden min) til at planet alverdens skønne træer og buske alverdens spøjse steder, så er det endelig lykkedes. Hvis det er din drøm sagde han…Og det må jeg jo sige at det er. En af dem i hvert fald. At skabe en smuk frodig, spiselig have, er klart en af mine store drømme. Og i går kunne jeg så plante endnu nogle træer på helt nye steder, hvor der før ellers har været lagt gigantisk stort veto!

Så her er lidt fra dagen i går, jeg gik lidt i selvsving hihi…

Så nu er det “plantet” bambuspinde” som foreløbig rettesnor..

Bambuspinde

Hul til pæretræ:

At grave

Forrig år fik vi tre ferskner, sidste år ingen. Gad vide hvordan det går i år? Der er i hvert fald mange blomster på ferskentræet der står op af sydmuren!

Jeg har lavet en plan og jeg er alleredet veget fra den, men kun fordi det gav mere mening at rykke en bue lidt ned…

Planen dækker cirka halvdelen af haven.

Garden

Men er virkelig spændt på hvordan det bliver og på hvor glad manden min bliver for slutresultatet, jeg har jo nok solgt den lidt på at han også vil blive glad for det, en dag;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *