Det føles mærkeligt…

…slet ikke at blogge for tiden.

Jeg elsker det rigtig meget, men jeg forsøger at holde mig til at skrive og fokusere på bogen.

Den rykker kun ganske langsomt i de her dage. Nok fordi det har været og stadig er en turbulent tid jeg er midt i. Egentlig ikke noget nyt eller revolutionerende. Lever bare med hverdagslivets udfordringer, der måske, måske ikke, er at sammenligne med alle andres. For mig er det det evige dilemma om at nå alt det, jeg gerne vil og samtidig gøre det på en tilfredsstillende måde.

Ind imellem føler jeg at jeg bliver suget ned og andre gange at jeg bliver skubbet op og båret på hænder og fødder uden at have gjort noget særligt for det. Den ene dag er jeg den heldigste lykkens pamfilius og den næste glemmer og taber jeg alt. Lidt kaos. Lidt lykke. Og en masse forsøg på at gøre alt det bedste hele tiden.

 

Livet er hjerteruskende og svært. Let og ligetil.

Og midt i det hele vil jeg så gerne plukke stjerner til skønlingen og finde ud af hvor man kan købe en (ægte) tryllestav som hun ønsker sig til sin fødseldag, som heldigvis først er til november, men noget siger mig at jeg hellere må gå i gang med at lede med det samme! Har faktisk spurgt om jeg må få lov at låne den, hvis hun får en;o)…

 

Jeg har plantet haven til med 13 nye buske/hækplanter og vi har hængt redekasse på skønlingens vindue i går, for at se om vi kan være så vildt heldige at få lov at følge med på allerforreste række.

Faktisk præcis som jeg håber jeg kan få lov til det i mit eget liv! At få lov at følge med på forreste række i alt det der står mit og mine nærmestes hjerter nær!

 

LEV – LEV – LEV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *