En lys idé

Jeg er en af dem der, der får tusind idéer om ugen, men som ikke altid har det der særlige sidste eller rettere særlige lange seje drive til at få dem ført ud i livet.

Og det er begyndt at genere mig.

Faktisk så meget at jeg har på fornemmelsen at jeg snart går ud af mit gode skind hvis jeg ikke snart, som i meget snart, ser noget fuldt til dørs!!! 

Nu er det jo et langt stykke hen af vejen mig selv der står i vejen for mig, så det må jeg jo så lige holde på med. 

Og så skal jeg vel overveje, ikke at sidde på mine idéer og være bange for at andre løber med dem, men i stedet dele dem og få dem ud over rampen, hvordan man så ellers lige gør det. 

Men et godt eksempel er, at jeg f.eks. med det spil jeg har på tegnebrættet, googlede hvem der kunne hjælpe og meget hurtigt fandt et sted hvor man skal sende en formular med beskrivelse af spillet ind!!!  

Siden virkede sådan set meget troværdig og den var dansk, så så langt så godt, men alligevel synes jeg jo nok det er lidt grænseoverskridende, for jeg kan ikke finde noget om, at de lover ikke at nuppe idéen uden at hjælpe mig med den! 

Så nu vil jeg starte med at tale med min svoger som selv arbejder på et spil, men jeg er ski lidt bange for hvad sådan noget spiludvikling det kan koste og så er det jo at det risikere at falde til jorden igen igen!!! 

Men tænk nu hvis det var lidt nemmere at få idéer ud i virkeligheden! 

Så ville alle de flittige og seje mennesker  der vælger at lade deres energi forbrænde ud i intetheden kunne få energien lagret i stedet for, lidt som vind på en vindmøller. Det burde da som minimum være muligt at fremstille fitnessmaskiner der kører på den energi brugeren forbrænder /producerer. Og helt ærligt så må alle de kalorier der forbrændes sådan et sted da kunne bruges til noget nyttigt. Måske bare strøm til bygningen!?

Ligesom jeg heller ikke fatter at man ikke har fået styr på at alle nye tage der lægges på huse jo bare kan have indbyggede solceller!

Ja men sådan er der jo så meget… 

Men tænk hvordan verden kunne se ud hvis vi bare kunne få vores idéer ud over rampen… 

Måske de rent faktisk kan flyve😊!

 

PS. Husk at tjekke Esskocha på Facebook i den her forbindelse, for åbningen for gode idéer til tiltag vedrørende mad, måltider og sundhed lukker 15/1!!! 

Og der er kun kommet 60 forslag so far det er da ikke ret meget!!! 

Charlotte fra Esskocha.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *