Giv den nu noget gas…

… for hvorfor er det lige at voksne griner så lidt og så lavt og kontrolleret ja hvorfor er alt ved voksne altid så kontrolleret?

Vi slibes og rettes til for at passe ind, ikke støde og frastøde fordi det vigtigste i vores liv er de mennesker vi møder og skal skabe relationer til. Kan vi ikke agere bliver vi endnu mere lammede end vi bliver med den guidens vi får.

Men nogle gange får jeg lyst til at skrige til mig selv (og andre):

“Så slip da for h… din indre flipper løs. Grin højt. Dans vildt”. 

Jeg er på evig jagt efter skønne rolle modeller og jeg eeeeeelsker når kvinder ikke lader sig fange i det grå/sorte spind af kedelig voksenhed, hvor alt skal være så pokkers korrekt.

Ja, ja vi er korrekte og Emma gad agtige for ikke at såre og ødelægge relationer. For ikke at blive taget og tolket forkert, men hvad skete der med det råderum der potentielt kunne være til at vi alle gav den lidt mere gas? 

Mennesker der brænder for deres liv og som helt autentisk udlever og viser sig som de er, skinner på alle omkring sig.  I hvert fald føler jeg at mennesker som
de farvestrålende karismatiske damer Daimi, Jytte Abildstrøm, Annemarie Helger og fantastiske og sprudlende  Sanne Salomensen viser at du sagtens kan give den max gas selv om du ikke vejer 10 kg. for lidt! Der er ikke meget sort hvid over de damer! 

Fra udlandet er jeg helt igennem grebet af kvinder som Ashley Graham, Christine Baranski (The good wife og efterfølgeren The good fight), Maggi Smith, Jane Fonda (ser du Netflix så tjek lige Grace and Frankie) og så er der Meryl Streep (i en klasse for sig) som måske nok er god for en omgang gråsort men hold nu fest hun har en karisma der er så vild, ligesom Astrid Lindgren og Tine bryld også er kvinder jeg ikke kan andet end beundre dybt!
Passion og engagement er simpelthen livsbekræftende karaktertræk der blitzer en så man står blændet af dem!

Det er ikke for sjov vi skal gøre ting der gør os glade, hele verden har simpelthen godt af at du er glad!

Så hvad gør dig glad?

Jeg har min lykkeliste som jeg al for længe har forsømt, men nu tror jeg at det er tid til at fylde mere på den.

De der helt særlige skønne nu’er, som varmer på en kold januardag, dem skal jeg have mange flere af.

Samtidig lærer jeg nok at mærke lykkestunderne bedre!

Så af sti afsted med mig, ud i lykken…Charlotte fra Esskocha.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *