Hip hip hurraaaaa 🇩🇰

… for anden gang. Der er gået fuldstændig fødselsdag-selvsving i den, i denne her uge! Med familie og venner i lørdags og Albertes rigtige fødselsdag, fejret med farmor fra Jylland i går og så de bedste veninder fra børnehaven på lørdag, så må jeg vist godt ha’ lov at kalde det en god omgang fødselsdags kuk-i-kik-kassen eller et eller andet, andet mærkeligt 😘…

Efter i lørdags hvor den stod på en fantastisk dag med skattejagt og masser af god hygge og mad…

img_1480331088732

…så er det mest overraskende vist nok at jeg, hold nu fast…

…. skal lave citronfromage på lørdag! Alberte elsker citronsmag og da hun hørte om citronfromage ved et tilfælde sagde hun at det ville hun have😊! Mon man kan sætte lysene i den eller bliver det noget juks, tror du😏?

🍋 🍋  🍋 🍋  🍋

Indtil videre har der været én skattejagt, men barnet har sagt at hun også bestemt synes der skal være én når pigerne kommer…  hmm hører jeg mig selv sidde derinde i baghovedet, og give dem der har kaldt skønlingen for en smule forkælet, ret? Eeeej det passer da slet ikke😘… godt man hører til dem der synes at forkælet er et positivt ladet ord man bør gå efter😊!!!

Nå.. Jeg må se på det. Det er jo ikke altid at jeg når alt jeg har tænkt jeg vil nå!

Faktisk har jeg ikke styr på ret meget til på lørdag, men til gengæld har jeg lige nydt meget godt af at pakkekalenderen var klar og bare skulle på snor og hænges op!

1480539324768

Så nu kan jeg snart slappe lidt og bare hygge med julehalløjet…  suk det er nu noget jeg elsker ret meget, der er så mange gode minder fra jeg var barn… F.eks. når jeg sidst på dagen juleaften satte min lille stol ud i vores entré for at vente på at julemanden kom med den kæmpestore sæk med gaver. Hvert år lykkedes det ham at sætte den og ringe på uden jeg så ham???????

Der var vidst nok noget med at mine hjælpsomme forældre havde hjulpet julemanden nogle gange da jeg var meget lille. Min far  havde klædt sig ud,  men den ene gang havde han sine egne træsko på… Og så er man jo genkendt med det samme😉… Så til sidst måtte julemanden klare sig uden deres hjælp😉!

Egentlig sjovt… for der var ikke noget jeg hellere ville end tro på julemanden, men jeg ville åbenbart ikke godtage hvad som helst. Da mine forældre endelig (vidst nok fordi de fornemmede at jeg blev drillet med det) måtte fortælle mig at der var altså ikke nogen julemand, blev jeg så skuffet at jeg i mange mange år ønskede at de aldrig havde fortalt det… Jeg kunne da godt være blevet en tyve tredje år før jeg skulle have haft det at vide😂… Gad vide hvor længe Alberte er om at regne den ud? Tror hun er noget kvikkere end moren og måske heller ikke helt så julebegejstret for hun vil ikke gå med nissehue!!!!! Ja, jeg sov jo så med min den gang der gik Nissebanden første gang!!! Og den mest fantastiske bog som de endelig har fået trykt igen…

1480539267693

… var nærmest en bibel som lod mig blive lidt i drømmen om at der fandtes nisser, fordi den var fyldt med facts som  virkede helt ægte…

Suk…  julen er bare noget helt ganske særligt… Man skulle lige kunne springe tilbage og prøve hvordan det føltes at sidde der som 5-årig…

Barndommen er virkelig magisk!

Glædelig 1.december

Nu håber jeg bare at skønlingen vil se Nissebanden på Grønland med mig…

Og så må jeg jo bare håbe hun ikke griner af mig når hun ser at jeg har sovet med nissehuen…

🎅 🎅 🎅

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *