Hvordan holder man sig selv på sporet…

… og undlader at springe på vognen læsset med opgivenhed og såret mindreværdsfølelse, udløst af hvor fantastisk alle andre gør det?

Jeg vinder aldrig noget hvis jeg deltager i noget. Nogen vil nok her synes at jeg jinx’er den lidt selv, men sådan har det i hvert fald været til dato. Og så var det at jeg har gået og luret lidt på en konkurrence ikea.dk har kørt på instagram. Meget simpelt; man skulle bare hashtagge (#pladstilhygge) et billede man lagde ud og så kunne man vinde et gavekort på 1000kr. Jeg synes jeg valgte et rigtig skønt billede, ikke noget opsat stylet halløj, men noget der var kommet helt af sig selv, oveni købet med en ikeareol i baggrunden, men jeg vandt jo som (næsten) sagt ikke. Øv altså osse…

1480358610621

Jeg kom til at gå ind og se på de skønne smukke billeder vinderen havde!!! og blev lidt for hurtigt ramt af tanker om at ihhh hvor var de bare meget pænere end mine og hvorfor er det lige jeg overhovedet prøver at blogge og småskrive og får idéer til alt muligt når jeg nu alligevel ikke kan lave noget der er nær så godt som alle andres (okay overdrivelse fremmer forståelsen)!? Jeg gik nok lidt i kul men helt ærligt hvorfor gør jeg det jeg gør? Jeg aner jo ikke om det bliver godt det jeg laver! Jeg aner ikke om det kan glæde nogen eller være til den mindste gavn! Men skal jeg så stoppe når jeg ikke ved hvor jeg ender? Skal jeg holde op med det jeg gør fordi det ikke kan måle sig med andres arbejde?

Hvad ville du gøre?

Hvor tit har du opgivet noget som du kunne lide at gøre, ladet en drøm du havde ligge uden at gå efter den eller noget andet du egentlig gerne ville, fordi du ikke følte du gjorde det godt nok, smukt nok, enestående nok?

Det har jeg tænkt en del over i dag og selvom jeg ikke har en kæmpe lang liste over ting jeg ikke har forfulgt, så ved jeg bare at jeg tit holder mig selv tilbage for hvis jeg ikke prøver kan jeg ikke fejle og så risikere jeg ikke at du ser jeg ikke er så fantastisk som jeg drømmer om jeg er!!!

♥️ ♥️ ♥️

Den anden dag lyttede jeg til en storytell bog og der var en der sagde:

HUSK; INGEN ER STARTET HVOR DE ER I DAG!!!

Det er altså klogt sagt!

Og måske det også er et tegn på at jeg ikke er den eneste der kæmper med at tænke at alle andre bare er så meget sejere end mig😉….

♥️ ♥️ ♥️

Så til alle (incl. mig selv😘) med en drøm…

Følg din drøm og husk at du aldrig behøver at måle dig med andre end dig selv!

PS… jeg gør det jeg gør fordi det føles rigtigt og fordi jeg ikke kun vil drømme mine drømme, jeg vil leve mine drømme!

Måske vi alle skulle skrive vores biografi som helt unge, lidt som en ønskeliste og så rette til igennem livet!

♥️ ♥️ ♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *