Drømme

I mit næste liv…

… skal der være tid til alt det jeg har lyst til at lave. Og ingen tid til det jeg ikke gider, der er egentlig ikke så meget, du ved bare rengøring, oprydning sådan nogen ting der er på listen over det jeg ikke rigtig har lyst at bruge tid på! Tænker at det bliver det perfekte liv. For hvis der er masser af tid til lystige sager så må det vel betyde at alle “skal gøres” tingene ikke får lov at tage tid. Hmm okay lidt mærkeligt ræsonnement men kan du lige se et helt liv for dig med tid NOK til alt det du elsker at gøre?

Hvad ville du lave hvis dit liv kun skulle bestå af yndlingsopgaver?

Jeg ville være mere sammen med skønlingen og manden min og fylde sjove, spændende udfordrende og bevidsthedsudvidende oplevelser ind i familietanken. Oplevelser der ville give os en på opleveren og få os til at grine igennem på den der barnlige måde hvor vi ikke når at tænke på om vi griner for højt eller for generende for andre ikke-grinere.

I mit næste liv er der alTID tid til at skrive, nørde, tænke kreative tanker til ende så de rent faktisk også bliver til virkelighed for i mit næste liv bliver de virkelig til virkelighed!

I dette liv er jeg ved at indse to store ting!

1) Jeg skal gro mig noget mere selvkontrol/selvdiciplin. Jeg springer over hvor gærdet er lavest alt for tit og opnår ikke det jeg vil hvis jeg ikke formår at udvikle min stamina. Jeg skal seriøst øge min indsats mod mine mål med noget der ligner 99%, jeg VIL nå det jeg sætter mig for at nå, basta! Og når det er sagt så…

2) Skal jeg have genfundet min ungdoms selvsikkerhed og tro på mig selv, og gerne lægge lidt mere i kurven end der var den gang. For jeg må se i øjnene hyha suk at min tro på mig selv ikke er hvad jeg har bildt mig selv ind den var. Jeg sætter virkelig mange spørgsmål ved mig selv! For mig er det en kæmpe sandhed at jeg er min egen værste kritiker og det holder mig tilbage når jeg dømmer mig selv for hårdt. Jeg har et citat kørende i hovedet for tiden:

Nogle gange er du den eneste der tror på din drøm!!!

(Men når det nu er MIN drøm så må jeg nok også hellere SELV arbejde for den! Det vil aldrig skabe nogen særlig stor tilfreds hos mig at få en anden til at udleve min drøm. Min drøm afhænger udelukkende af mig og mit arbejde med den!)

Når det er sagt så vil jeg lære ikke at tage andres meninger så nær.  Fint nok at lytte og pille det ud som jeg kan bruge, men slut med at gå ned med øv på bare fordi nogen synes noget andet.

🍞 🍞 🍞🍞🍞

Nu siger jeg godt nok at jeg vil nå mål i mit næste liv, men det kan jeg jo ikke vente på, så jeg planlægger at nå masser af mål i det her liv også😂😂😂.

Bagekursus
Meyers madhus

I onsdags var jeg på bagekursus inde i Meyers madhus, og det er faktisk taget lige fra min to-do-liste, så selv om jeg gerne vil på vol.2 også og håber at lære masser af mere om bagning, så har jeg stadig optur over hvor meget jeg lærte og skal til at prøve af, både hjemme og på jobbet. Der var så mange gode fif og en anden måde at bage på, som godt nok kræver lidt mere forarbejde og planlægning, men som smagsmæssigt er det hele værd. Så skulle du overveje et bagekursus så er der en klar anbefaling her fra mig til alle der er nysgerrige på bagekunsten. Jeg havde en skøn underviser, Sophie, der var super engageret og cool, overskudsagtig og bagværksklog på den inspirerende måde. Stort tak til dig Sophie!!!

Så lidt mål når jeg, selvom jeg synes jeg har været mere tanke end action på det sidste😉!

Nu kan jeg i hvert fald lave kanelsnurre.

Mums!

♥️ ♥️ ♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *