Jagten på ligesinde bloggere…

…er gået ind!

Jeg har i noget tid ledt efter andre der blogger lidt lige som mig. Tænker at det er dem jeg skal spille bold med, måske hvem ved… Det er ikke helt nemt, for jeg er ikke ude efter en madblogger eller en ren fashionblogger eller noget i den dur. Det er en meningsblogger jeg leder efter.

På vejen er jeg stødt på masser af super smukke blogger og blogs som stadig giver mig lidt nedren over hvor let de får det til at se ud, for jeg skulle hilse at sige at det for mig ikke er særlig let det der med den tekniske del med opsætning temaer etc.,men jeg må bare blive ved at prøve alt hvad jeg kan, så bliver jeg måske tilfreds en dag😂! Men det der så er sket som er noget af en aha-oplevelse eller erkendelse for mig er, at jeg har fundet ud af at jeg vidst nok skriver lidt ligesom folk der skriver klummer!!!

Ja det havde du måske allerede luret, men jeg er virkelig seriøst blind som en muldvarpe nogen gange. Det gode ved erkendelsen er at det giver mig nogle nye mulige tangenter at afprøve. Jeg skal jo have presset mig selv ud af min tryghedszone ret så meget hvis jeg skal flytte noget eller nogen, nogensinde.

Så måske… hvis jeg kan skrive noget ordentligt klumme-stil så kan det måske bruges til noget klumme-agtigt?

Det er faktisk sjovt, for jeg har altid hygget mig godt med at læse klummer. Det er bare først nu at jeg tænker jeg måske selv skulle prøve at opsøge den mulighed. At jeg elsker klummer handler meget om at klummeskribenten deler noget af sig selv. Det gør mig klogere og det er jo præcis sådan jeg hele tiden har grebet bloggen an og dét, der hele tiden har været min grund til at skrive; det at lade andre se verden med mine briller og derved skabe et ekstra perspektiv!

Hmmm nye veje til nye mål!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *