Jeg er gået i drømmemode…

…fordi jeg sad og skrev til min fætter der bor med sin kone og to børn på Grønland.

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at besøge dem, men hold nu lige op hvor er det dyrt. Som i overraskende dyrt!

Og det er bare ikke fair siger jeg med sur trutmund. Jeg har ikke set min fætter i årevis og det er relativ kort tid siden at vi er begyndt at skrive sammen på messenger.

(Kæmpe tak til Facebook fordi det er muligt at nå folk på en uhøjtidelige måde som gør at en lidt genert mus som jeg godt tør!)

Så nu synes jeg godt lige at de der Airgreenland kunne til at sænke priserne så der kunne blive plads (læs råd) til at komme til Grønland og opleve nogle gode stunder. Men nix. Så skal jeg til at begynde at spille Lotto, og så vil jeg altså hellere have held i kærlighed♥️ ♥️ ♥️!!! Egentlig er jeg meget forstående overfor flypriserne, tænker miljø og alt det der, så derfor må jeg klare mig med en tur i Drømmeland uden tanke på penge og  jo tak den tur har jeg råd til, altid!

 

Hvor ville du gerne rejse hen? Og hvem vil du have med? Er du til afslapning, dykning, vinterski, sommerski, eksotiske steder, eller en tur rundt om jorden i båd, på cykel eller…

 

Jeg sætter lige drømmeskruen i vandet og fuld fart frem men luxusyacht (ved faktisk ikke om det er sådan man staver til yacht det er ikke et ord jeg normalt har brug for at stave til😂)…

Jeg ville elske at rejse mere.

Tænk hvis livet var byttet om så vi kun arbejdede seks uger om året, ja jeg ville savne min kollegaer men måske jeg så mødte dem en dag jeg sad på Borneo og studerede en urangutang mens den reddede sin lille unge ud ad en hårdhændet hanurangutangs arme. Eller måske jeg mødte dig, mens jeg svømmede med delfiner med min familie eller på et skib hvor vi stod og så og hørte hvaler. Måske jeg mødte spændende mennesker ved et bål dybt inde i Amazonas og blev budt på mærkelige ting at spise. Måske jeg gik på den kinesiske mur og blev helt mundlam over at der har kejser efter kejser beordret fanger til at arbejdet liv ud af sig, for at lykkedes med at holde andre ude (vidst nok med god grund men alligevel). Tænk at ride kameltur til pyramiderne, drikke chai i Indien eller dase på en smuk Bounty-strand. Skråle sange fra Sound og musik mens jeg snorrer rundt i de østrigske alper hvor jeg har siddet og drukket varm kakao med flødeskum da du drønende forbi på ski i vinter. Ja hold fest det bliver sjovt. Faktisk tror jeg at jeg til sidst vil glæde mig til at komme hjem for jeg eeeeeelsker simpelthen vores hus og vores have der lige nu begynder at sende små knopper ud i verden som vidunderlige vidundere der fortæller at nu er det okay at tro på det.

Det er forår.

Sådan rigtigt.

Faktisk har jeg lært en ny ting i dag.

Da min kloge svigerfar var forbi. Nemlig at der på hasseltræet der lige nu har lange støvende hanrakler også kan ses en lille bitte hun blomst som er lige der hvor der vil komme en nød, hvis bestøvningen da ellers går efter planen. Tænk at ligegyldigt hvor mange gange vi går ud i naturen så vil vi med garanti aldrig komme til at se alt! Der vil altid være nyt. Alt efter årstid, vejr og vind og hvor vores øjne lige zoomer ind.

Så vel hjemvendt fra drømmerejsen er det nu skønt at lande i sin egen have, hvor manden min i øvrigt har givet sig lidt og lader mig plante mere ind på den øde græsørken af en plæne. Det bliver fedt, så nu skal jeg ud og plante og flytte rundt, for budgettet er nok heller ikke til at købe planter til en helt tilplantet have, men det er ikke alt det jeg ikke kan det handler om. Det er alt det jeg kan!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *