Jeg har et problem…

… ja det er jo faktisk en underdrivelse!

For pt. har jeg vist en del!

Og når man så oveni har en skrivestil der er særdeles ærlig, så er det lige til at få en heftig skriveblokade af, når man befinder sig i en situation, hvor det pludselig ikke er muligt at skrive hudløst ærligt!

Det har i den grad sat en prop i mit skriveri!

Men jeg ønsker at passe på alle mine kære også selv om jeg måske, på mine egne vegne godt kunne finde modet til at gå til de ærlige makroner.

Men altså, min skrivning lider lidt for tiden og det ærger mig gul og grøn (og blå  og rød for den sags skyld) så dette her er et lille forsøg på at tage hul på en byld fyldt med alverdens mærkeligheder, der måske, måske ikke en dag kan få lov at se dagens lys. 

Men indtil da kan jeg sige så meget som at jeg er i live og har det relativt godt, samtidig med at min hjerne spurter i ring omkring de mest vanvittige påhit. 

Faktisk er der tider hvor jeg tror jeg er en dampende elkedel som nogen nægter at tage proppen af! 

Nå, men bring it on life… Jeg er klar. 

Tror jeg da, måske🤣!!!

Charlotte fra Esskocha.dk

1 thought on “Jeg har et problem…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *