Jeg kom til at se det…

…noget jeg slet ikke ville se.

Noget der skete for nogle år siden. Og i virkeligheden så så jeg det ikke rigtigt.

Men jeg så nok!!!

Og nu skal du lige have muligheden for at springe fra… For dette indlæg kommer ikke til at bringe rare billeder frem på din nethinde. Så særligt til dyreelskere: stop sluk log af gå væk, nu er du advaret!!!!

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

Jeg så den søde lille nuttede pony der blev trukket ned igennem Tisvildeleje for at få savet hovedet af!!!!!!!!!

Den søde nuttede pony, der på billedet intetanende følger med sine drabsmænd, mens en tager billeder og filmer. For ja filmes det skal det da!!!!! Whaaaaat!!!!

Og ja jeg skulle ikke have læst om det. Jeg gik uden om det så længe, men da Camilla Plum dukkede op i forbindelse med en søgning og jeg kort var inde på hendes hjemmeside og se at hun er så dejligt økologisk,ja så poppede de ækle minder altså op i mit hoved!

For hvad var det lige der skete der for nogle år siden og har jeg nogen god grund til at age afstand fra Camilla Plum, pga. noget hendes søn har gjort?

Jeg må indrømme at jeg har undgået hende, til trods for min iver for øko!

Jeg kan ikke tænke på hende uden at tænke på den stakkels pony. Jeg får det f… dårligt bare ved tanken, men det er jo ikke hendes skyld!!!

At hun stoler på sin søn og bakker ham op (da han havde fortalt hende at han var uskyldig) er vel for pokker det enhver mor eller far skal gøre. Forældre skal altid være på deres børns side. Basta. Ingen tvivl i mit sind der. Men hvorfor føler jeg så stadig det er lidt hendes skyld også?

Det er det jo ikke!

Er det associationen alene der gør det? Er det fordi jeg ikke vil mindes om det? Det er jeg ufattelige bange for! Og det er ski skræmmende. For det betyder at en anden jeg/du kender kan forårsage uoprettelig skade på os!

Uoprettelig fordi du ikke selv er skyldig i noget og derfor ikke kan gøre noget for at ændre noget!!!

Tænk at jeg fungere så simpelt at jeg på det nærmest tildeler en anden en medskyldig rolle udelukkende på baggrund af relationen!

Det satte da lige min opdragelse af skønlingen lidt under pres🙃for hvad kan jeg ikke tænkes at blive gjort medskyldig i, ud i fremtiden?

Men i øvrigt er det så ikke lidt det samme mønster der tegner sig når boligselskaber sætter familier på gaden, fordi deres børn ikke har opført sig ordentligt?

Jeg har faktisk syntes at det var en udmærket sanktion. Mest fordi jeg forestillede mig at det kunne virke forebyggende!

Men nu bliver jeg lidt i tvivl. For hvor længe kan forældre holdes ansvarlige for deres børns handlinger. Ja ja der er sikkert noget juridisk omkring de 18, men jeg kunne godt fristes til at tro at det er for evigt.

Dem du har tætte relationer til må du også støtte og være enige med!? Derfor dømmes man sammen med dem man elsker og nogen gange dømmes man også uden at relationen er så tæt. Man sættes i bås med dem man går på fold med!

Eller er det muligt at være uenige med dem man elsker?

Og er det muligt ikke at blive dømt af omverdenen for det?

Hvis jeg havde været Camilla Plum havde jeg gjort det samme. Jeg havde støttet min datter og givet hende al min opbakning.

Jeg håber bare aldrig at skulle give opbakning til et menneske der saver hovedet af en pony på en strand, for at give den en smuk udsigt at dø til, men med det formål at lave bøffer af den!!!

Og lidt kynisk (det falder ligesom i tråd med resten af dette frygtelige indlæg) må jeg sige at en strand fyldt med SAND bare ikke slår mig som det bedste sted at lave bøffer!!!!!!!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *