Jeg nåede min deadline…

… for påsken, jubiiiii!

Nu skal der kokkeres og se om det hele holder vand eller om det kun fungere i mit hoved. Lidt spændende!

Er ved at finde ud af at sige højt at nu skal jeg simpelthen lige skrive, det er stadig svært, men bliver ved at minde mig selv om at Astrid Lindgren skrev om formiddagen før hun overhovedet var stået op og selv når hun havde familien på besøg i den svenske skærgård, var hun ikke med i det sociale før over middag!

Så det er nok vejen frem. Altså at holde fast i min egen stamina, vedholdenhed, målrettethed eller hvad jeg nu lige kalder den for tiden.

Ud over et par påskefrokoster er det også blevet til bestilling af nyt til haven.

Efter at manden min gav efter for to års overtalelse/pres, har jeg i dagevis kigget efter alverdens spidselig buske, blomster og krydderurter til at fylde på vores bare plæne.

Kravet er, at det skal kunne bruges i køkkenet og det har ligesom bogen givet mig udfordringer, men også på en rar måde gjort mig mere målrettet i hvad jeg vil have i haven. Da vi flyttede ind anede jeg ikke hvordan jeg skulle gribe det an. Jeg ville gerne have en have med skjulesteder og hemmelige oaser, men også bevare lyset. Jeg ville gerne have dufte, kvidrende pipper, sommerfugle og smukke farver. Så først gik jeg efter farver, hvor jeg nu er helt overbevist om at alt hvad jeg kommer til at plante i haven i det næste lange stykke tid kommer til at bidrage med andet end bare skønhed. Hvad enten det så er som planter skønlingen kan plukke eller blive introduceret for ved bordet.

 

Samtidig med min jubel over at nå mit påskemål, er jeg dog blevet ramt af lidt sløvsind her bagefter. Tror det skyldes at fordi jeg pressede mig selv for at nå at lave det jeg kalder skelettet på bogen færdigt, så har jeg lige brug for at trække vejret inden jeg går videre. Sidder lidt og tænker at jeg skal lave mig en ny deadline med nyt indhold…

 

Men sandt er det at man ikke kan gå 100% op i ret meget, så derfor er bloggen nok også gået lidt i dvale, simpelhen fordi det er umuligt at opfylde alle mål på en gang.

Jeg kan dog løfte sløret for at jeg planlægger en gevaldig udvidelse af menupunktet Basiskøkken da det skal spille sammen med bogen…

 

Nu tilbage med mig til den “outlining” der skal laves for den process der skal i gang nu… Ikke mere blogpjæk fra skriveriet:0)

Men først en lille indrømmelse eller erkendelse…

Kogebog

Helt ærligt så troede jeg at en kogebog var det nemmeste i verden at skrive. Det er jo bare en samling madidéer og dem får jeg jo hele tiden så hvor svært kan det lige være!? Ja jeg må vidst se i øjnene at at det faktisk er en rigtig bog. Det er ikke bare idéer og billeder… der er sygt mange tanker i det!!!

I hvert fald for mig.

At jeg så ikke går efter en klassisk version af en kogebog, hvilket jeg troede ville gøre det lettere, har muligvis vist sig at gøre det sværere, i hvert fald på det plan hvor man skal forklare hvor man gerne vil hen med det hele!

Så kære kogebogsskribenter:

Jeg undskylder for alle de år jeg har gået og tænkt at det var da noget easy peasy noget, for dét er det virkelig ikke😂!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *