Julestemning

Må altså lige dele lidt julestemning med dig. 

Jeg eeeeeelsker jul. 

Har altid gjort det. 

Selv om jeg havde der svært med overgangen mellem barn som julemandstroende til voksen julemandsateist, eller det vil sige jeg nægter vist at opgive min barndoms allerbedste fantasi. Så måske det kan være lidt ligesom at tro på Gud! For ham har vi jo heller ikke set!

Hvem ved,  måske er Gud en gamle mand med langt hvidt skæg og rød hue med kvast🤔!

Jeg har brugt den sidste uge på at komme i vatter efter fødselsdagsugen og så på at begynde at tænke seriøst på julegaver. Eller rettere jeg er nået frem til at det nu, er et godt tidspunkt at begynde at beslutte sig for de sidste gaver. Heldigvis er der nemlig et par stykker der længe har været styr på, men så er der jo de svære tilbage…

Hmm ja jeg ville så gerne være en af dem der købte julegaver hele året. Altså jeg mener når jeg stødte på den helt rigtige ting til lige den rette person. Faktisk har jeg vist nævnt engang at jeg godt gad have en liste over mulige gaveideer til mennesker jeg kender. Men listen er desværre ikke særligt omfattende endnu.

Nogen gange tænker jeg at det er fordi jeg er for egoistisk. Når jeg er ude at kigge i butikker, hvilket ikke er så tit, så har jeg som regel en plan for hvad jeg går efter og så springer jeg ikke så let fra den. 

Som f.eks. når jeg er i vores lokale genbrugsbutik “Komiske”  i Helsinge. 

Før i tiden kiggede jeg altid kun efter ting til Alberte, men i dag kigger jeg mest efter tøj til mig og når først kikkertsigtet er indstillet på tøj så kan det ikke hoppe til noget andet. Det er meget mærkeligt. Andre gange er det nu også ret smart. For jeg kommer hurtigt igennem, men har lidt en følelse af at jeg måske overser nogle gode ting!

Noget helt andet… 

Kan du kuske den hemmelige ting jeg ikke kunne fortælle om… der var en julekalender til manden min.

Skønlingen var med til at lave den og hun var så helt vildt tålmodig, og så ville hun oveni købet gerne med på billedet!

Desværre har han været syg så han har slet ikke spist af den endnu hvilket skønlingen har haft det liiiidt svært med!

Og tjek så lige den kæmpe fulg der sad i vores fuglehus den anden dag 🐿️!!! De stakkels pipper fik ikke lov til at komme ind som jeg måtte jage den væk to gange. 

Rigtig dejlig decemberdag fra mig til dig

 ♥ ♥ ♥ 

Charlotte fra Esskocha.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *