Min uge…

…startede med den allerførste skolesamtale! Hyha stort…

Skønlingen starter i skole 1. november og det udløste et møde med klasselære, en fra børnehaven og den nye fritidsordning. Er så lige i skrivende stund kommet i tanke om at det vist betyder at man skal huske at melde hende ud af børnehave og ind i fritidsordningen. Og skal hun så også være tilmeldt om morgnen eller kan vi nøjes med eftermiddag, hmm det må vi lige have vendt!

Men ret så spændende at sætte sine ben på en folkeskole igen for første gang i ret så mange år.

Jeg har selv gået alle mine år på Balsmoseskolen i Smørum og håber at skønlingen får samme stabile skoleliv som jeg havde, men jeg håber virkelig også at det bliver mere spændende!

Til at starte med er det i hvert fald anderledes 0. til 2. klasse er sammen i et indskolingshus. De starter dagen med morgensang og de er delt i spor og niveauer. Sporet er deres stamklasse og niveauet er der hvor de får undervisning i dansk og matematik på et af de tre niveuaer de ligger på. De går i skole 6 timer hver dag og så har de også engelsk fra starten.

Megaspændende… men det bliver så også starten på enden for mor og fars nødløsning med at tale engelsk hvis noget skal løses på voksne-måden uden at skønlingen skal indvolveres.

 

Hverdagen kører stille og roligt med arbejde, tanker  og hygge.

Venter dog lidt på respons fra forlaget så har intet rykket på bogen, men som du måske så den anden dag gav det lidt plads til at komme i gang med den første madplan.

Drømmen er at der kommer til at være inspiration til en madplan hver uge, meeeen det er nok lidt for optimistisk, men vil prøve uden at knække halsen!

Hjemme hos

I går var vi til fødselsdagshygge med tre veninder fra børnehaven på legepladsen nede i Tisvilde Hegn. Det blev lidt regnvejr så vi måtte søge i tørvejr efter halvanden time. Fødselsdagsbarnet ville gerne med hjem og lege så vi havde en hyggelig dag med masser af pandekager og rod!!!! Men de havde en fest (det meste af tiden, for enighed er altså ikke noget vi mennesker er født med…faktisk er det vist heller ikke noget er ligger så nemt senere i livet, men det undlod jeg at fortælle pigerne, lod i stedet fokus være på kompromis og at tale og lytte til hinanden).

Kidsroom

I dag har jeg nået at rydde op på skønlingens værelse og nu vil jeg ud og vil jeg på havevandring, måske der så er en lille mus der også får lyst til at komme med ud…

 

Rigtig dejlig søndag og god uge til Jer alle

Charlotte fra Esskocha.dk

PS.

Topbilledet er vores have da jeg stod op i går morges og puderne har vi lige fået som gammelt arvestykke fra skønlingens oldemor. Manden min har lavet insekthotel og lønen er i efterårsfarver. Juhuuuu… Om en uge er der efterårsferie, der bliver så hyggeligt 😊!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *