Min uge og en grænseoverskridende beslutning for den næste!

Ja vi er jo igang med en ny uge og den skal starte med at skubbe mig selv ud af min egen comfortzone!!! Og nej du får ikke at vide endnu hvad det er, sorry.

Men først sidste uge…

Den startede med min fødselsdag nr 41😵!!!!

Lidt viiiildt!

Det var helt low key i år. Mine forældre var her dagen før til skøn hygge og manden min og skønlingen lavede boller og lagkage til jeg kom hjem efter arbejde om mandagen. Faktisk var lagkagen en overraskelse for manden min er ikke særlig vild med lagkager, så det er vist højest nr. to jeg har oplevet han laver på ni år😉.

Endnu en af fordelene ved at bo heroppe tæt på vandet, er at fiskehandleren er rundt hjørnet, så vi fik den skønneste laks ret ukompliceret på grillen med kartofler og co. Mums elsker virkelig laks i alle afskygninger faktisk!

Mens manden har været ude af huset nogle dage har skønlingen og jeg huseret på bedste driver-vis.

Hvilket betyder at vi ikke har lavet en disse før i går hvor jeg synes der “burde” ryddes op til den store guldmedalje og støvsugede lidt.

En besøg hos skønne venner med overnatning i Haslev og lidt havegravning er det også blevet til.

Men hold da op det er svært at tage billeder som på en ordentlig måde viser haven så du måske kan se at der er en idé med galskaben. Men det hele er selvfølgelig også kun “in the making”, men du får lige lidt billeder af den alligevel!

 

Gardeninspiration

Og så får du lov at holde en hele uge fri fra Esskocha.

Ikke fordi moren er vred eller skuffet, men fordi jeg har sat en milepæl der skal nåes på søndag senest 23.59!!!

Så håber du får en skøn uge også uden mig knus og kram glæder mig til at skrive til dig igen 😊!

Charlotte fra esskocha.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *