Min uge og den svære kunst at prioritere

Har du lagt mærke til at jeg ikke får skrevet så meget her for tiden?

Det skyldes generel travlhed og fokus på bogen. 

Men lidt vil jeg altså nå at skrive og vise.

Onsdag var jeg til fotoshoot hos Poze Fotograhy.

Sikke nogen søde mennesker der var der og havde der været flere moneter i pungen så havde jeg mindst købt 13 billeder ud af de 36 jeg blev vist.

Marmorkirken

Jeg var i god tid så gik lidt op af vejen og havde tid til at gå ind i Marmor-kirken. Tror faktisk jeg har været der engang for noget nær 20 år siden til et bryllup, men det er altid noget særligt at være i en kirke når man er helt alene. Eller alene var jeg jo ikke, men alle de andre kendte jeg jo ikke og så føles det nærmest som at være alene.

Charlotte Skov Eskildsen

Fotoshooten inkluderede hårstyling og make up, så det var ren luxus at få lov at se sig selv med lidt mere glimmer på end sædvaneligt.

 

Næste uges program er spændende, med blandt andet en rund fødselsdag for manden min.

Han holder herrefrokost og vil gerne selv stå for tingene, så jeg har vist kun ansvaret for morgenmaden dagen derpå.

Skønlingen og jeg tager en overnatning i mine forældres sommerhus (5 min fra vores eget hus) og håber de kommer og hygger med os. Dagen efter kan vi så tøffe hjem og vække de med garanti friske drenge med morgenmad.

Onsdag skal manden min lave fødselsdagsmiddag til os hos skønlingens oldemor, så hun og farfar også når at være med til at fejrer.

 

I mit hoved er der pt. voldsomt mange idéer og som altid alt for lidt tid. Jeg vil så meget på en gang.

Præcis som her på bloggen. Tusind planer der tager tid og som ikke altid kommer fra mit hoved og ud i virkeligheden, hvilket er megairriterende. Jeg prøver virkelig at øve mig i det der prioriteringshalløj.

Og så kan jeg slutte hvor jeg startede indlægget.

Nemlig med at sige at pt. er bogen første prioritet efter familien!

Charlotte fra Esskocha.dk

1 thought on “Min uge og den svære kunst at prioritere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *