Min uge…

… har stået på arbejde med skønne  kolleger jeg ikke ser så tit. På et meget meget tidligt tidspunkt. Så tidligt at byen dårligt har været vågen endnu.

Der er noget “Palle alene i verden”  over at se gader midt i byen næsten tømt for biler! Det er både rart og en smule skræmmende at være så alene der.

Et par uger på Frederiksberg betyder også en gåtur gennem smukke Frederiksberg Hospital.

Ikke at jeg har meget erfaring med omgivelserne omkring andre hospitaler, og så alligevel, lidt har jeg jo!!! Men jeg tror, at det de har skabt af sjove, fantasifulde overraskelser og fantastiske omgivelser er helt enestående!

I år troede jeg ikke der ville være noget nyt, for havde virkelig kigget godt efter sidste år. Alligevel var der lidt og masser af glæde var der over både det og de gammelkendte ting!

Ugen var også præget af at manden min fik ro på en usikkerhed om nogle små knuder. Der skal ikke meget til før angsten tager over og viser at fortiden, i en eller anden form, altid vil mærke fremtiden!

Roen er heldigvis stille og roligt på vej tilbage…

I løbet af ugen fik jeg øje på at vi i Danmark har en Fødevarebank. Hvilket jeg først blev mega glad over, men bagefter følte lidt malurt over, fordi der på siden af vores Netto hænger et skilt hvor det er plastikvand der støtter den gode sag.

PLASTIKVAND!!!!

Jeg hader konceptet. Fair nok at det er bedre end saftevand, som jeg heller ikke er kæmpe fan af, men helt ærligt ville det ikke være en mulighed at fylde en drikke dunk før du går hjemmefra i stedet for at købe vand? Ja jeg ved godt at det er bedre end saft og soda og står du og er ved at købe dét, så ja så støtter jeg det hundrede procent.

Men generelt nej, synes ikke engangsflasker ligger i bunden af økopyramiden. De må simpelthen være på linje med andet der kun er til særlige festlige lejligheder, hvor vi (læs jeg) tilsidesætter det vi ellers tror på!?

En mindre god ting jeg hørte igen i ugen var sagen om avkadoerne. Jeg delte et link på Facebook og blev glad over at manden min er lykkedes så fint med at gro en avokado fra sten. Den er nu så stor som du ser på billedet over. De der avocadoer er simpelhen ved at ødelægge en masse uden at vi rigtig ved det!

Samme dag jeg så plakaten blev jeg også glad over at at den vandmelon, der lå og tiggede om at jeg købte den med hjem til eftermiddagsfrugt, var økologisk!

Jubiiii tak Netto!

For her i huset har den som hos andre, kan jeg høre, stået på voldsomme mængder af sukker i ferien, så nu skal det, om ikke andet, skiftes ud med den slags sukker der kommer i selskab med vitaminer og mineraler.

Du må ikke sladre, men skønlingen har klaret sukkerafvænningen helt vildt meget bedre stil end jeg har. Jeg har givet den gas som havde jeg stadig ferie, måske fordi jeg synes det var “såååå synd” for mig at møde så tidligt. Ved bare at jeg nu efter en elles utraditionel sund tur på McDonald, er klar til nye sunde tider igen!

Faktisk tror jeg at det næsten var første gang et MacD-besøg resulterede i så fedtfattige blodkar, men det blev så ødelagt i biffen bagefter… Så ja jeg er klar til SUNDHED nu må du godt komme!!!

Vi så “Grusomme mig 3” i 3d. Sidst så vi Snølferne i 3d og det er f… cool, jeg er ret vild med det. God film i godt selskab.

I dag søndag skal vi for første gang prøve at slukke/ikke tage eller tænde for elektronikken herhjemme.

Jeg synes det tager overhånd, med mig som frontkvinde for tiden. Jeg har ledt og fundet en masse skøre apps og det har været sjovt, men Fokus må godt komme tilbage.

Hvis du lige tager Sundhed i hånden så har jeg reserveret VIP pladser til dig på første række i mit liv i morgen.

Så må jeg se om det er en fest eller hvordan det bliver i praksis. Det er sikkert som med slikafvænningen? Det er nok sværest for mig!!!

 

Jeg vil slutte hvor jeg startede.

I hvert fald metaforisk, nemlig i hængekøjen med opsigt til himmel og med pippende musik i øret.

 

OBS. Dette indlæg er naturligvis skrevet færdig lørdag seeeeent og skemalagt til at blive udgivet søndag 30/7😊!

Man er vel en kvinde af sit ord😉!

 

Knuskram og dejlig weekend til dig fra mig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *