Esskocha.dk

Nogen gange kan jeg blive helt træt af min passion…

… ikke dem alle sammen heldigvis😂, men den med mad!

Lige så meget som jeg elsker min hjernes bombardement af tanker om mad, smage, nuancer, konsistenser, økologi, bæredygtighed, anretning, udseende, sæsoner og måltider; ligeså frustreret,  udkørt og overspringshandlende kan jeg se mig selv blive når jeg ikke kan handle på mine idéer asap! Jeg skriver tusind noter om dagen og får ikke sat det i system. Min hjerne fremtryller mere eller mindre brugbare idéer mange gange om dagen, men jeg kan ikke nå at følge dem til dørs! Tanken om guldet jeg har for travlt til at se, hader jeg virkelig! Jeg brænder så meget for at gøre min bog og min blog så gode som muligt, men samtidig er jeg så ufattelig bange for at jeg misser guldet, selv om det skulle ringe på min dør og bare ligge på måtten og vente når jeg åbner!

Den kære, altid yderst passionerede Tony Robbins, poppede tilfældigt af omveje op, gennem Instagram for lidt siden og sagde (til mig😉), at det handler aldrig om tid, penge etc.!!! Det handler om:

kreativitet

passion

beslutsomhed

kærlighed

oprigtighed

og ærlighed!!!

Alt dét som jeg faktisk (fuck Janteloven) synes jeg rummer.

Og hvis han så har ret, så skal jeg altså holde op med at drømme om mere tid, lade være med at springe over det lave gærde og klø mere på. For når alt kommer til alt kan ingen gøre arbejdet for mig, så det er bare op på vildhesten og give den et kæmpe kram for lykkedes det skal det f….

Dyb indånding

I can do it…

Og så…

Jo tak jeg vil gerne bestille en spicy chai med ekstra sukker og et tykt skum af beslutsomhed!

 

… og måske lidt stamina… helst noget langtidsvirkende…

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *