Nogen synes juleaften er travl…

… jeg vil hævde at den 30. november har en tendens til at blive pænt travl noget nær på niveau med juleaften, også!

Og i år kunne jeg så godt være en smule bekymret for at det tager overhånd.

Elle kan jul overhovedet tage overhånd?

For sådan en juleelskende smølf som mig skal du nok hive nogle ret seje argumenter op af nissehuen. Faktisk har jeg lige været igennem en hel del af julstaset for at finde stagen jeg købte sidste år til kalenderlyset, og jeg tror jeg fandt de første fire nissehuer 🎅!!!

Og for at det ikke skal være løgn så er der en særlig lang glimmernissehue i den første pakke i kalenderen i morgen til skønlingen. Der på vej hjem i bilen var helt bange for at nissen ville glemme hende. Nrrr.. Nej lille skat det kan mor love dig han ikke har! 

Og når jeg nu siger pakkekalender så er det jo sådan at skønlingen er så forgyldt at hendes søde farmor har lavet en til hende igen i år og hendes fjollede mor kan bare ikke modstå chancen for at give hende gaver så to gange pakke kalendrer er hængt op i huset. Nej da mindre kan da ikke gøre det🤔… 

Men faktisk synes jeg måske det er lidt  ekstra vildt i år for onkel har også givet kalender og så er der en usund slikkalender, en fra et ugeblad og u-landskalenderen og en til men den må du lige vente med at høre om for sæt nu der var en der læste med som skulle overraskes i morgen, så ville det jo ikke være nogen overraskelse.

Men jo jeg synes faktisk den 30.november bejler gevaldigt til at være årets travleste dag, særlig når man også lige skal en tur forbi lægevagten, til svømning og finde forsvundne lyskæde og hænge dem op. Så er det man er glad for at man trods alt havde pakket gaver ind i går så der bare skulle bånd på i dag.

Rigtig glædelig første december! 

 

PS. Alt er okay, skønlingen har bare haft så meget med maven og lægen i formiddags fik ikke tjekket urin så det ville 1813 gerne at vi fik gjort. Og der var lidt hvide blodlegemer så nu får hun en kur.

Pps. Julekalender i vinduet er den fra farmor 💝! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *