Ny dag nyt spor…

… eller i hvert fald nye tanker 💭 bl.a. fordi der er et styks skønfantastisk kid der fylder fem mange år i dag.

1480413986036

Morgenbord med det meste var klart før syv, men når man vågner spændt kl ti i seks er det altså svært at vente, så tableten måtte lege babysitter for at hjælpe med tålmodigheden… Og far måtte ind og holde hen til sidst, men kan du oz lige huske hvor vildt det var at have fødselsdag (og jul) da du var barn?

Har du et særligt godt minde eller en tradition du husker eller har ført videre?

Jeg tror mest jeg husker den gode stemning og forventningen om gaver og kage og varm cacao med masser af flødeskum, eller rettere der var vist lidt restriktioner på fløden og der har jeg vist givet ret meget los😘… Tror nok min mor ville sige at det ikke kun er flødeskumsgas jeg giver den efter at være blevet mor selv😊!!

🎈 🎂 🎉 🎈 🎂 🎉 🎈

Suk tænk at det kun er fem år siden jeg lå med dig min lille mus i favnen for første gang, der er løbet meget vand i åen siden! Nu skal du snart i skole, have kærester, gå til fester og være dyrlæge(siger du😘), men vær lige sød at vente lidt for jeg kan ikke helt følge med!

♥️ ♥️ ♥️

Jeg holder fridag i dag og sidder og venter på at Albertes højtelskede farmor kommer surprise her ved halv et tiden… Mini bliver bare såååå glad!!!!

Imens tror hun stadig at gaven fra farmor kommer med posten så hun har nu været derude tre gange for at tjekke selv om vi har sagt at “posten” ringer på i dag😉!

1480414793500

Her før tolv har vi allerede været ude og lege gemme i haven, lidt svært uden blade på træerne, gynget, fundet et skud (kristtjørn) som har fået nyt hul at bo i, hoppet fra kompostbunken, givet fuglene (der har tilgivet os big time) mad og vand, spillet uno(som Alberte har vundet uden snyd flest gange), hvem gætter dyret, spist lidt snolder (det er vel fødselsdag) og set fjerner, danset og tjekket posten en gang mere😉!!!

Men ellers generelt stille og roligt😂.

Fedt at være hjemme til alt den hygge!

♥️ ♥️ ♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *