Nytårsforsætter i nye kopper…

…og grebet an på en ny måde.

Hyha det her er en af de personlige der går lidt tæt på, for hvis jeg skal røbe mine nytårsforsætter så hænger jeg mig selv op på at holde dem, gør jeg ikk?

Egentlig har jeg det slet ikke sådan med andres nytårsforsæt. Dem tager jeg med et gran salt. Er nytårsforsæt ikke bare sådan noget man slynger ud?

Du ved den der med at..

jeg vil tabe mig

nu starter jeg til fitness

lever sundt

dropper slik, sodavand, chips etc.

Holder igen med bla. bla. bla…. holder igen med livet? For det kommer jeg ikke til at gøre!!!

 Er det det der er meningen med dem?

For mig er det mål. Det er ikke ligegyldige og ugennemtænkte mål. Det er noget der har fyldt på den ene eller anden måde og som jeg vil arbejde mere intenst med og som jeg har besluttet at lykkedes med. Mål som skal være nået før 2017 bliver til 2018.

Det er mål som skal rykke min verden i den rigtige retning. Måske skal de uddybes for at kunne nås, men de er overordnet set ikke overfladiske, jeg mener det og hvis du ikke hænger mig op på dem gør jeg det selv😊!

(Tager lige en stor tår the og så, here we go…)

Men derfor er det stadig meget tæt på for mig. Særligt det første er jeg nød til at tage en stor dyb indånding for at fortælle dig. For jeg har aldrig før fortalt nogen når jeg har besluttet mig for at jeg igen vil kunne passe noget af det smukke tøj jeg har. Faktisk har jeg aldrig været på en rigtig slankekur og det er heller ikke det jeg vil nu, men jeg vil leve sundere! Sidste år købte jeg crosstraineren for at komme i bedre form og jeg var vildt glad for den, og brugte den meget, indtil jeg fik ondt i ryggen af to omgange og nu også kan mærke det i skuldrerne, så den må ud og jeg må finde på noget nyt. Planen er at cykle og svømme. Og så skal jeg spise mindre og have styr på panikcravingerne om eftermiddagen og bede om hjælp fra min mand til at holde slik ude af syne😉! Jeg vil være forberedt og spise frugt i stedet for snolder. Jeg VIL være en god rollemodel for skønlingen også på det punkt!

Jeg kommer aldrig til at forsage alt “usundt”, men mængderne skal ned, basta!!! Og motionen skal op!!!

2017 bliver også året hvor jeg laver min madbog færdig og får sendt bookproposals ud.

Jeg vil arbejde mere og målrettet på at skabe sammenhæng mellem mit blogliv,  mit job og mit privatliv!

Jeg vil tage stilling, lære mine værdier og standpunkter bedre at kende og dele ærligt ud af mine tanker og overvejelser!

Jeg vil lytte mere!

Jeg vil arbejde med min passion og blive mere skarp på hvad der giver mig gnist i øjnene. Hvad gør mig glad?

Hvordan gør jeg en forskel sådan Gandhiagtigt bare i Charlotteformat😊? Det vil jeg gerne vide. Selvom det sidste her nok mere er et livsfortsæt!

♥️ ♥️ ♥️

To weekender om måneden skal stå i familiens tegn helt uden planer, i hvert fald til vi er kallibreret igen!

Og så skal jeg huske mig selv på at komme ned og se havet mindst hver anden uge. Gerne med ture i skoven samtidig!

Så er det ude og så må jeg sætte alle sejl til for ikke at bringe skam over nytårsforsættraditionen.

Har du nogle nytårsforsæt?

Og tør du dele dem med mig?

Kom rigtig godt ind i det nye år og farvel og tak til 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *