Om to dage…

… går jeg på ferie😎😎😎!!!

Uhadada det bliver skønt!!!

Særligt fordi vi i år er så monsterheldige at skulle en uge til Samos🙏.

Pt siger Apollos app at der er, hold nu fast…. 34°…. Det er virkelig længe siden at vi har været syd på. Faktisk var sidste gang da skønlingen lå i min mave, da vi var på Sicilien. Og det er så seks år siden nu.

 

Men to ting.

Først er der lige den “lille” ting at skønlingen hoster grumt og i nat kastede hun op!!! Heldigvis kun en gang efter at have fået vand, meeeeen…  jeg bliver jo lidt bekymret. For vi skal rejse lørdag morgen! Som i lørdag meget tidlig morgen. Vi skal afsted herfra 3.15, men fint nok, så er man ligesom også igang med ferien og ikke noget med at venter og bare gå derhjemme nix ikke i år😂!

Udover Samos så SKAL vi i Tivoli. Skønlingen har talt om og spurgt til det siden vi var på Bakken sidste år så det er også en skal’er for ferien. En tur til Djursland og besøge farmor er også en del af planen og til sidst 90 års fødselsdag for olde. Hvis der kunne blive plads (=råd) til Legoland kunne jeg også godt håbe på det. Og så måske en enkelt overnatning, kun for voksne😉, på hotel (gavekort fra min fødselsdag sidste år) mens farmor dyrker kvalitets tid med skønlingen.

Når vi det sammen med max hygge, så er jeg pænt tilfreds. Men faktisk så er det ikke rigtig vigtigt for mig hvad vi når. Det er meget mere vigtigt for mig hvordan vi når det.

Og for mig betyder det nok at jeg skal, lægge bog og blog fra mig i ferien.

Jeg eeeeeelsker at skrive og jeg vil det så gerne. Men jeg er stadig ikke landet på en måde hvor jeg gør det og samtidig er tilfreds med hvordan jeg er nærværende i familielivet oveni.

Jeg læste lige en artikel i morges om at man skal have mig-tid, familie-tid, par-tid og hvad de nu mere kaldte det, for at gå glad igennem ferien og den er jeg med på. Jeg tror bare at jeg skal huske at være der hvor jeg er, både i ferien og til hverdag😉, noget mere, uden hele tiden at prøve at optimere, nedskrive og huske alt der kan bruges i bog og på blog.

Den anden aften havde jeg en klar forventning om at jeg skulle skrive, mens min mand klart havde bruge for at snakke (om en særlig pære der var sprunget og som han ikke turde købe ny af uden at jeg var med på den, og det var bare ikke så lige til som man skulle ha’ troet😂😂😂)… Resultatet var at min mave stressede helt ud over ikke at få gjort det jeg troede jeg skulle og da jeg nævnte det sagde manden min at jeg altid har så meget jeg gerne vil!

Og han har jo så ret så ret…

For der er hele tiden nye idéer i mit hoved og jeg prøver (næsten) konstant at holde fokus, men synes ikke det går helt fantastisk. Jeg har en klar plan om at bogen trumfer arbejdet med bloggen pt, fordi det er den der skal fodre bloggen så den kan vokse i fremtiden. Men det er svært når der er SÅ meget jeg gerne vil, også på bloggen, samtidig!

Oveni har jeg svømmet to gange om uge i de sidste fem uger og det gør mig både gladere og stærkere (plus det det gør for min kondition😉), men dét tager jo også tid!!!

Så noget jeg godt kunne tænke mig at tænke over i ferien er, hvordan jeg skal gribe det an. Tale med manden min og se på hvordan vi kan lave aftaler, så vi begge er glade og jeg er mere tilstede dér hvor jeg er!

 

Nu vil jeg sige farvel til gryder, potter og pander og ikke mindst mine skruptossede kollegaer 😉 og så vil jeg prøve at koble af og nyde min skønne familie mens vi er sammen og ikke være et andet sted i mit hoved imens!

Jeg håber du får en skøn sommer og at næste halve år af 2017 bliver helt igennem fantastisk!

Knus, kram og kærlighed fra mig til dig

2 thoughts on “Om to dage…

    1. Uha kære Jane Det gør jeg virkelig også, hvor er jeg glad for at høre at du er tilbage efter sommerferien. Jeg savner dig frygteligt!Pas på dig, ikk!!! God sommer også til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *