Rester…

… kan bruges på tusindvis af måder.

I fredags lavede jeg en thairet som i dag blev sigtet og mixet med, hold nu fast:

-bagte kartofler og kålrabifritter (der havde gemt sig i fryseren)

– en rest blomkålssuppe

– pastinakker

– løg og hvidløg

Det var klart thairetten der overtog smagen så alt andet smagte ikke igennem.

Ved siden af serverede jeg stegte ris vendt med madraskarry og hørfrø. I mangel af olie, brugte jeg smør og smør smager bare godt så kan min ernæringsbaggrund sige hvad den vil!

Mens jeg stod og siede thairetten besluttede jeg mig for at alt det lækrer snask med masser af kylling i, da måtte kunne bruges på en pizza!

Velbekommen

Jeg elsker restemad og særligt når jeg kan lide den smag det ender med at få, men jeg synes desværre tit at farven er pænt grænseoverskridende. Det var den også i dag. Så smagen var rigtig fin, men farven solgte ikke smagen særlig godt!!!

Det er noget jeg gerne vil blive bedre til generelt. Det der med at få det til at se smukkere ud.

Øve – Øve – Øve

På den anden side kan livet ikke altid være lige smukt at se på…

Det må altid være indhold før udseende! På SÅ mange måder😉!

♥️ ♥️ ♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *