Rigtig glædelig jul

Juletræet er pyntet, desværre endnu engang uden guirlander, da de ikke kunne nå rundt!

Pebernødderne er bagt.

Julegaverne bragt. 

Og verdens bedste olde er på besøg!

Vi skal holde en stille og rolig jul bare os fire. Olde, skønlingen, manden min og mig!

Og jeg må simpelthen sige at hvis jeg skal have et forbillede for mig selv som 90-årig, så har jeg et lige her i huset i de her dage!

For hende olde er altså et af de sejeste mennesker jeg kender og at hun så vil tage herop til os, til trods for svimmelhed, drillende iskias og alt muligt andet der vist bare hører til den alder, ja dét er jeg bare så helt ufattelig taknemmelig for!

Og så er der den kæmpe bonus at modsat når hun lige er kort på besøg til en fødselsdag eller noget, så er det bånd og de minder der skabes med vores datter bare så skønne at opleve og så meget større! For det, at hun er her og bliver en del af huset gør også at skønlingen “bruger” hende meget mere end hun normalt gør.

Det, at vi ikke skal nå en masse på få timer giver bare noget fantastisk som jeg suk ja kan blive helt varm om hjertet af at tænke på!

Ingen ved hvad der sker i morgen så det er bare med at få det bedste ud af det nu der er her lige nu!

Lige nu håber jeg bare af hele mit hjerte at skønlingen vågner rask op i morgen. Hun har haft feber i tre dage så det ville være særdeles godt timet hvis den gad slippe sit tag i hende nu når det er juleaften! For hyha hun har glædet sig den lille mus!!! Jul er altså virkelig den bedste tid at være barn i!

Men kæreste du.. 

Tusind tak for i år. 

Som du ved er det aldrig helt sikkert hvor Esskocha bevæger sig hen af, men i støbeskeen ligger et nyt design (du ved den gamle sang om at jeg aldrig har været rigtig tilfreds med udseendet på siden) og pt bliver de overordnede kategorier 

TANKER OG LIV 

BÆREDYGTIGHED 

MAD/MADPLANEN

… men nu må vi jo se😉!

Hmmm ja tænk hvis man kunne skrive og fordybe sig alt det man ville. Or vildt det kunne være, helt at få skrevet alt det ud der ligger af noter og i mit hovede…

 

Rigtig glædeligt jul, må det blive en fantastisk en af slagsen!!!

🎄 🎄 🎄

Charlotte fra Esskocha.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *