Thaimad

Så gik der thai i den igen…

… med en sauce af løg, hvidløg, rød chilipasta (mindre end sidst😂), basilikum, kaffirlime, kokosmælk, fishsauce, hønsefond, stødt ingefær (i mangel af frisk), kogt sammen med en lille rest gulerod og rød peberfrugt. Passeret (=sigtet) og serveret.

Mums!

Lun salat af hvidkål, saltet, og vendt i varm olie (skal kun lige være varm) og tilsat valnødder plus lagen fra appelsinsaft og kokossukker som de havde ligget i et par timer. Til sidst drysset med granatæblekerner.

Torskefileter skåret i mindre passende stykker. Vendt i først mel, så æg og til sidst i en blanding af rasp og kokosmel. Husk at salte æggene eller fisken for at undgå retten blive for fersk. Jeg foretrækker at salte æggene!

Fisken steges til de er flotte gyldne alt efter tykkelse. De tynde højst et par min på hver side!

VELBEKOMMEN

♥️ ♥️ ♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *