Afhængighed

Så har jeg lige afsluttet et længerevarende forhold…

… det holdt hårdt og var en svær beslutning, men der var skabt en ubalance. Det var blevet et usundt afhængighedsforhold der tog al min tid og ikke bidrog med noget godt.

Et forhold uden fremtid men som satte sig på den!

Jeg har i processen undret mig en hel del over min egen opførsel og over hvordan jeg er blevet indfanget i et net der trykkede på alle de forkerte knapper. Som tjikkede noget i mig. Noget der bare ville have mere. På et tidspunkt, nogle uger inde i forholdet, besluttede jeg at kapitulere og lade stå til. Ikke kæmpe imod, men bare nyde.

Til sidst var det bare ikke nogen nydelse længere. Jeg ville bare nå til slutningen. Og der nåde jeg til i dag. Jeg kunne have trukket det nogle dage længere, fortsat med at bruge hver lille bitte stund til  at smugkigge. Bruge al tid der var af pauser, store som små. Nedprioritere alt hvad jeg ellers altid sætter før alt. Min familie og min skrivning har måtte finde sig i at min Netflix-afhænighed gjorde mig distræt og ufokuseret og derfor måtte det slutte!!! Mit forhold til min, nu forhenværende yndlingsserie, “The Good Wife”, tog overhånd og jeg har hele vejen igennem forsøgt at forstå hvad det lige er sådan en serie kan/gør imod en? For jeg er blevet klar over at jeg langt fra er den eneste der ligger under for serieafhængighed! Dét, at det næste afsnit hele tiden ligger klar, er virkelig ikke sundt. Det er så nemt lige at bruge 42 min. mere, for man er jo lige nød til at se hvad der sker. Jeg var hele tiden lige nød til at se om Will og Alicia nu ville få hinanden!? For det var dem jeg heppede på. Ikke Alicia og Peter, selv om de var gift så var det bare ikke dem der skulle være sammen,efter min mening😉.  Gad vide om der har siddet en fokusgruppe og analyseret på hvem vi ville fatte sympati for? Det tror jeg faktisk der har, men hvis de ønskede jeg skulle have set serien færdig uden at spole over den sidste sæson, så skulle de nok have skrevet manuskriptet lidt anderledes! Ja jeg vil jo helst ikke ødelægge historien for en eventuel kommnende serieafhængig.

Bare lige et råd til dig der sidder med en halv fritime en dag og uskyldigt kigger på Netflix, HBO eller hvad der ellers må være af muligheder!

Tjek lige hvor mange sæsoner der er lavet!!!

Det kan virke hyggeligt i starten at man kan komme langt ind i en historie, men tag det fra en der har været der og nu lykkeligt er på den anden side:

Pas på, det er virkelig meget liv der går med at følge en hel serie, ligegyldig hvor ofte den optager din tid, så er der altid risikoen for at du på et tidspunkt vælger at være sammen med den i stedet for dit rigtige liv!!!

Og så er man virkelig ikke “the good wife” 😂!!!

♥️ ♥️ ♥️

Som svar på hvorfor jeg fladt i og blev i, tror jeg svaret må findes i lysten og nysgerrigheden i at prøve at leve andres liv. Det er fascinerende at tænke på et liv hvor man 100% er på job og slutter dagene med flirt og drinks i baren. Der er noget meget melankolsk i mig der er ved at sande at jeg allerede har levet længe nok til at have fået mange erfaringer og oplevelser. Mit liv har allerede bestået af mange forskellige slags liv og nogen gange er det spændende og energigivende at gå i symbiose med andres liv.

Men, midt i en tur hjem fra arbejde i fredags, måtte jeg stoppe for Storytell (midt i “Klog er noget man øver sig på”😂) for at tænke den tanke færdig. For jeg er virkelig meget tilfreds og der jeg kan ikke komme i tanke om noget liv jeg hellere ville have. Ja ja jeg ville genre have monster mange penge gerne og rejse en måned seks gange om året (eller noget😉), men helt ærligt så kunne syv vilde heste ikke tvinge mig fra mit liv. Og så er det da spøjst at jeg alligevel stadig er den samme drømmer som jeg altid har været. Nok bare en lidt mere tilfreds og rolig drømmer, fordi jeg faktisk har eller har haft det meste af det jeg drømte om.

Nu gælder det alle de nye drømme😊!!!

♥️ ♥️ ♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *