Tilbage på job…

… lidt ferieslasket til at starte med, men så er det jo godt at man er glad når man først er fremme!

Stort tak for det til mine skønne kolleger!!! 

Jeg håber du er kommet godt ind i 2018 og også at du er fyldt med positive tanker om det nye år.

Masser af lykke må det godt byde på. Pyntet med lidt spas og kærlighed! 

For det er jo lige nu du kan bestemme dig for, hvad der skal fylde i det nye år.

Jeg havde nytårsfortsæt sidste år og som jeg havde frygtet gik det rigtig godt den første måned.

Men kun den første måned! 

Så blev jeg lidt øv og gav op og prøvede lidt igen op til sommerferien. Men hånden på hjertet blev det ikke til opfyldelse af de største mål. 

Dog er jeg ret tilfreds med at jeg fik sendt mit bogprojekt til et forlag også selv om det har ligget i dvale siden. 

Lige nu forsøger jeg at hive mig selv op ved hårrødderne igen og skal have fundet ud af om det skal bruges her på Esskocha eller om jeg stadig har et behov for at bogen bliver trykt og anerkendt af en forlægger. 

For hånden på hjertet, igen, så er jeg blevet opmærksom på at det ikke er altid at forlag ved hvad læseren vil have. Og selv om jeg tror de har rigtig meget at byde ind med som jeg godt kunne bruge, så tænker jeg faktisk også lidt at når en fra Gyldendal vælger at sige nej tak til Da Vinci mysteriet, ja så er der også en risiko for at mit guld ikke blive opdaget. Har jo opdaget at mine tanker om måden at gribe madlavning an på læner sig meget op af hvad der sker i andre populære kogebøger! 

Nå, men sundhedshesten skal altså sadles op endnu engang, for den er blevet lidt stivbenet hen over efteråret, for slet ikke at tale om hvor stille den har stået i december.

Måske jeg skal tage det som et spark i måsen og et vink med en meget stor vognstang, at min skrivelyst også har ligget i dvale samtidig. 

Sundhed og energi hænger bare sammen. Der er ingen vej uden om. 

I forbindelse med at regeringen har nedsat et Advisory Board som skal finde og indsamle nye måder at tænke mad,  måltider og sundhed på, har jeg brainstormet over sundhed. Og det regner jeg med af dele med dig en af dagene,men først må jeg lige runde en anden ting som spænder ben for mig og måske også for dig nogen gange.

Hvis jeg ikke kan gøre noget perfekt så vil jeg hellere lade være med at gå i gang overhovedet!

Undskyld men hvordan f… skal noget menneske nogensinde nå nogen steder i sit liv hvis udgangspunktet er at det skal være perfekt fra starten!?

Og når jeg nu taler om perfekt… 

Hvad er perfekt egentlig!?

For hvis målet er “perfekt” så er det nok smart i det mindste at hjælpe sig selv lidt på vej!

Perfekt er jo ret ultimativt i sig selv, så måske jeg skal beslutte mig for hvad succeskriteriet er for det jeg sætter mig for?

Og måske jeg skal beslutte mig for at det bare at gøre noget er okay. Det vigtigste er faktisk at jeg bliver ved med at gøre noget.

Så når jeg tænker at “det” ikke er godt nok, så var det måske på sin plads at træde et skridt tilbage og overveje hvor langt jeg kommer hvis jeg intet gør?

Alle skridt er skridt på vej i en retning af lærdom. Enten lærer jeg hvad jeg skal gøre for at komme hen hvor jeg gerne vil eller også får jeg lært på vejen hvad jeg ikke behøver prøve af igen!

Så hvad nu hvis definitionen på perfekt kunne være at jeg bliver ved!!!

Ved og ved og ved!

Ikke hele tiden dømme om det er godt nok. Om det kunne være bedre!

Bare nyde processen (livet😉) som min kloge veninde siger.

Noget af grunden til udfordringen skal nok findes i at når jeg arbejder med mad prøver jeg altid at nå en smag jeg er tilfreds med, men måske arbejdet med blog, bog og andre nyere tanker skal behandles på en anden måde!

 

Rigtig godt lykkebringende 2018 ønsker jeg dig af hele mit hjerte!!! 

♥ ♥ ♥

Charlotte fra Esskocha.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *