…min to-do-liste


Opfinde et madspil, både for små og store.

Måske det skal være to forskellige spil😉!


🍞 🍞 🍞

Jeg vil være bedre til at bage! Både kager, men særligt brød!

Det irriterer mig at jeg ikke kan bage det der helt igennem fantastiske brød som bare er perfekt! Eller dvs. det kan jeg godt, men jeg vil gerne kunne bage flere forskellige perfekte brød! Og så vil jeg blive bedre til at håndtere madrester i brødet. Har eksperimenteret en del og skal godt nok holde mig selv tilbage for ikke at komme for mange madrester i, mest fordi brødet ikke kan bære det når det skal hæve op og bages.


At virkeliggøre mine drømme

(or…den var konkret;0)


Hovsa…

Jeg har da vist glemt en af de helt store ting der er på min To do-liste:

♥At arbejde på madbogen og færdiggøre den i 2017

♥At skabe sammenhæng mellem arbejde, familie, blog, bogskrivning og mine drømme, så jeg kan gøre det jeg elsker højest, flest muligt timer i døgnet.


Da der klart findes mennesker der er frygtelig hårde ved dem selv (jeg er muligvis også en af dem😯), arbejder jeg på at sende, i første omgang denne ene særlige i mit liv, et citat hver dag på sms, for at vise at jeg elsker hende og at hun godt lige kan tage at synes at hun er værd at elske mindst lige så højt som jeg altid har gjort!

At det så måske også ville være sundt for mig selv både det der med at være den glade giver men også at jeg tror at citaterne jeg vælger kan hjælpe mig selv, er jo bare en pænt stor fjer i hatten.

Kunne du tænke dig at være med på at få en fjer i din hat også så skal du bare sende mig en mail med dit mobilnr. så er du med😊!

PS. Skriver her når jeg går i gang, først vil jeg lige lave et citatforrådskammer😘!

Jeg har besluttet foreløbig at oprette et pinboard på https://dk.pinterest.com/charlottes2506/quotes/


Oprette en respektliste over alle de der særlige der gør eller har gjort en særlig indsats stor eller lille. For mig personligt i min hverdag, for andre, for hele nationer, kontinenter eller glober.

Småt eller stort bare noget godt.

Listen er kommet til at hedde:

Wall of Respect 

♥️♥️♥️


Arbejde på en oversigt/samling af gode råd til hvad vi allesammen gør og kan gøre for at verden bliver helt økologisk.

En liste over hvad jeg/du gør dagligt for at verden er et mere næstekærligt sted at være. Ved det lyder helt helligt og det er jeg jo i hvert fald ikke, men hvis vi nu alle sørge for at gøre lidt godt hver dag og gør alt der står i vores magt for ikke at være skyld i at nogen eller noget får det dårligt… så må det rykke..

Som Gandhi skulle have sagt:

Be the change you wanna see in life!

♥️ ♥️ ♥️


Finde et yndlingssted i naturen. Det der helt særlige hemmelige sted jeg kan vende tilbage til.

 Krav:

  • det skal være lidt skjult så der ikke kommer en løber eller en badegæst forbi sådan al for ofte.
  • Jeg skal kunne finde det uden at gå forkert al for mange gange.
IMG_20160802_163235
Lidt ideer til stedet..

Lave en venindebog som gæstebog.

  • tænker det er en sej genvej til at lære alle der står os nært meget bedre at kende.
  • måske kan jeg få den klar til min fødselsdag.
DSC_0096
Min egen gamle venindebog ❤️. Måske der skal viderudvikles lidt på spørgsmålene 😘!

Hyggede lige lidt med at læse i den og sendte et billede af en side til min veninde som hun havde udfyldt. Hun mente svarerne holdt meget godt😆!