…tøjstilsjagten

Fra minus stil til mega-skøn-lige-mig stil

Fredag 30.nov. 2016

Så har jeg skrevet mine nytårsforsæt ned og jeg vil simpelthen tilbage som slank og være tilfreds med min mås og mavs i det tøj jeg har set godt ud før. Der er bare ikke penege nok på kontoen til at finde nyt tøj bare fordi jeg over de sidste små ni år har groet en seriøs lykkemuskel.

2017 bliver året hvor jeg gør noget ved det eller lærer at være lykkelig for min lykke (også den der sidder lidt i vejen)!

Søndag 4.dec. 2016

Jeg hader at jeg ingen stil har mere!

Ikke at jeg nogensinde har rendt rundt som en fantastisk fashionista, men synes godt nok at efter vægten ikke længere står på åleslank, så er det også blevet vildt svært for mig at juble over hvor godt jeg lige ser ud i noget tøj!

Egentlig hælder jeg til, at jeg ikke synes det kommer an på ens påklædning, men meget mere på, hvordan man har det inde i tøjet. Men hvad så, hvis man ikke har det herre fedt med sit tøj? Hvad gør man når man ikke er tilfreds med det tøj man har på, hvor planter man lige den henne!

Jeg har været van til at være ret godt tilfreds, men er nød til at se i øjnene at det ikke et særlig tit at jeg får julelys i øjnene over at se mig selv i spejlet mere. Og nej, jeg lever måske lidt i fornægtelse, men jeg føler virkelig ikke, at det er fordi  jeg “taler” dårligt til/om mig selv. Jeg går ikke rundt og gemmer mig og jeg grimmes eller væmmes ikke! Jeg er bare ikke sådan rigtig tilfreds, som jeg plejede at være! Og ja jeg kunne sætte ind med en seriøs slankekur, men det går bare imod alt hvad jeg tror på og jeg kan i øvrigt heller ikke passe mit job hvis jeg ikke smager på maden!

Det var jo ret meget for at få det bedre med mig selv og mit kondital at jeg i påsken købte en crosstrainer. Og den var jeg helt vildt glad for indtil jeg fik ondt i ryggen, først et sted og så et andet og dernæst også fik noget i skuldrene! Så nu aner jeg ikke hvad jeg skal gøre. Mine knæ vil ikke løbe og jeg kommer bare ikke rigtig ud at cykle! Og mens jeg venter på formen/løsningen, er det jo så at jeg kigger i mit klædeskab og tænker; suuuuuuuk jeg har virkelig ikke noget at tage på hvor jeg ærligt kan sige at jeg synes jeg ser godt ud. Så der skal seriøst nye boller på suppen!!!

Jeg synes det er vildt svært at finde en stil der passer til min alder, kurver og det jeg synes jeg ser godt ud i.

Jeg elsker vintage og til dels også retro, men hvad kan jeg gå i til daglig som jeg har det godt med?

Min drøm/plan er at skabe outfitts som hænger klar på bøjlen med det hele; halskæder, armbånd, stæmper,undertøj, øreringe, bælte og hvad der ellers skal til.

Nu har jeg så fået kigget alt mit tøj igennem, og har nærmest kasseret 3/4 af det, men har ikke nænnet at skille mig af med det endnu,så måske jeg skulle gå smykker igennem før jeg sortere en sidste gang. Jeg prøver at forestille mig hvad der kan bruges så jeg måske bare skal finde lidt at supplere med for der er no way jeg har råd til at købe ret meget brugt og da slet ikke nyt, til garderoben.

Jeg har lavet en ny opslagstavle på Pinterest som hedder “Tøjstilsjagten”, for at blive lidt klogere på hvad jeg kan forestille mig i. Men måske der mangler hverdagstøj, selv om jeg egentlig ikke har noget imod kjoler og hæle til hverdag!

img_1480879188787

(billedet i midten viser stort set alt det tøj der er tilbage, meeen… der blev skåret mere væk efter det var taget)

Mens mit store tøjshow stod på i dag syntes jeg egentlig at jeg fik noget på, ind imellem, der var okay, men nu da jeg har set billederne så et jeg tilbage ved UTILFREDS øv altså what to do?

Kampen fortsætter…

PS. Har lidt kjoler der er okay som ikke er på billedet, men ellers er det hele med, helt ærligt så er jeg næsten ved at panikken… der er jo intet at vælge imellem 😨😨😨

Lidt senere…

Men når alt kommer til alt er der så ikke en sandhed i at vi alle skal elske os selv som vi er, ligegyldigt hvilket sted vi er i livet og ligegyldigt om det er som superfitt powermum eller om det er som en kvinde med form og appetit på alle sider af livet?

Jeg oplever ind imellem at når noget driller mig og optager mine tanker så kommer der en lille kærlig hilsen et sted fra. Endnu engang var det på Instagram hvor en af “vennerne” der, havde postet billeder af malerier, af ja hvad skal jeg kalde dem; frodige kvinder. Du ved, ikke rigtig tykke men bare… ja i flot form. Og så er det jo rart at der findes mennesker der sætter pris på de smukke former, det gør det nemlig lettere for mig at tro på at min mand ikke bare ønsker at please mig eller være sød, når han siger jeg er smuk og dejlig som jeg er, men at det rent faktisk er sandsynligt at han mener det😘😘😘.

Hverken min selvtillid eller mit selvværd sidder heldigvis i mit udseende, men jeg vil nu stadig gerne finde det kluns, der er det helt rigtige for mig, og det skader jo ikke noget at gå efter det bedste på alle fronter, både bag og for😉!

Så jagten går videre…

Og jeg håber at jeg kan vende tilbage some day med godt nyt fra mit klædeskab.

♥️♥️♥️